Luni - Vineri: 9:00 - 17:00 ; Sambata: 9:00 - 14:00
Salut, te poti autentifica sau iti poti crea un cont nou.

Titluri

Cine poate sa poarte eticheta ecologica ?
Eticheta ECO se poate aplica atât pentru produse cât şi pentru servicii. Exceptie fac produsele alimentare, băuturile, produsele farmaceutice şi produsele medicale. Până acum, criteriile au fost agreate pentru 25 categorii de produse. Mai jos o sa gasiti aceste categorii. Astfel va fi mai usor pentru Dvs ca si consumator sa identificati cat mai corect produsele care ar putea fi sau nu ECO. Maşini de spălat rufe/vase, de uz casnic Aparate frigorifice Lampi electrice..
0 comentarii
Mai Multe
Eticheta ecologica
Eticheta ecologica - 07.11.2013
Eticheta ecologica este un simbol grafic si/sau un scurt text descriptiv aplicat pe produs, ambalaj, intr-o brosura sau în alt document informativ care insoteste produsul si care oferă informatii despre cel putin unul şi cel mult trei tipuri de impact asupra mediului Este alcătuită din două rubrici din care una conţine simbolul etichetei ecologice, floarea, iar cea de a doua conţine un text scurt descriptiv - informaţii privind motivele acordării etichetei ecologice. Ecolabel es..
0 comentarii
Mai Multe
Ce este un criteriu ecologic
Este o cerinta care trebuie respectata de un produs sau de un producator pentru a demonstra ca acel produs sau procesul de productie au un impact redus asupra mediului in comparatie cu un produs sau proces ce indeplinesc aceleasi functii. De exemplu, Comitetul Uniunii Europene pentru Marca Ecologică (CUEME) stabileşte criteriile ecologice cărora trebuie să li se conformeze un produs pentru a putea obţine Ecolabel(eticheta eco). În acelaşi fel, administratiile publice pot introduce ..
0 comentarii
Mai Multe
Pungile reutilizabile ar putea prezenta un risc de intoxicatie a
Pungile pentru o viata sau "bags for life" care le poti cumpara din Supermarket-uri pot prezenta risc de intoxicatie alimentara conform afirmatiilor bacteorologilor. Profesorul Kofi Aidoo, expert in bolile generate de alimente, afirma ca pungile de plastic reutilizabile "ar trebui curatate si dezinfectate in mod regulat pentru a evita riscul de toxiinfectii alimentare" Legumele care vin in contact cu interiorul pungii ar putea fi contaminate, spune Aidoo. Luand in calcu..
0 comentarii
Mai Multe